Verzenden & retouren

Internationale scheepvaart wordt behandeld door International EMS, DHL of UPS, binnen 1-2 weken time levering aan uw deur normaal. Kijk dan zorgvuldig uw naam, adres, telefoonnummer, e-mail en de producten voordat u het om een ​​correcte verzending te garanderen.
- De bestellingen worden verzonden meestal binnen 48 uur vanaf de besteldatum. Na de expeditie, zullen we een tracking-nummer per e-mail voor direct online bijhouden.
-Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kunnen worden gevolgd op de website van EMS, DHL of UPS.
EMS: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp
DHL: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
Return Policy
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn hier nauw aan het woord "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 1-2 weken." Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact opnemen met de terugkeer verzendadres voordat u de items terug. U moet uw product binnen 7 dagen na contact met ons. Het product moet worden geretourneerd in ongebruikte staat en teruggestuurd in dezelfde staat waarin het werd verzonden naar u. Alle geretourneerde goederen moeten aan het verzendadres wij mailen u worden verzonden na ontvangst van onze informatie hier!
Alle bestelde artikelen zijn de juiste items om uit te kiezen hier. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan restocking fee van $ 40. Verzendkosten zijn niet gerestitueerd.
We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering voor uw eigen bescherming toe te voegen, want ze zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
Uitwisselingen
-Wij zullen uitwisselingen accepteren voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke datum van verzending orde. Neem contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal u helpen. Als u graag om items te wisselen naar een andere stijl, zou je je items terug te komen voor een terugbetaling * (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u verkiest.
-U moet ons contacteren alvorens u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.
-We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de verzend-en administratiekosten kosten van verzending van de uitgewisselde items naar u terug. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen bescherming, omdat ze niet verantwoordelijk zijn voor verloren zendingen. Verzendkosten zijn niet gerestitueerd.
Notice
-Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Wij verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 3 tot 6 uur na de bestelling, dus ze zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren na de plaatsing. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met onze terugkeer beleid worden behandeld. En dat alles in rekening worden gebracht eventuele vergoedingen voor de bank. Wij hopen dat u kunt begrijpen. Welkom en bestelling op onze website.
Sfeer Opmerking: Als u uw volgnummer niet ontvangen binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver te hebben gezien als spam. In dit geval, gelieve ons te contacteren voor hulp bij bestellingen bijhouden. "